Välkommen till
HorsePrime i Vårgårda!

Halmströpellets

Halm är ett av våra äldsta strömedel inom djurhållning. Det har dock funnits problem med att använda traditionell halm. Dels risken för mögel och damm vid lagerhållning, dels problem att kunna sprida det på åkrar utan mellanlagring.

Genom att först hacka och mala halmen och seda pelletera den kan vi nu erbjuda ett unikt strömedel för hästar. Halm som pelleterats har maximal uppsugningsförmåga och ger en fin bädd i boxen. Du minimerar risken för damm och får samtidigt en box som är väldigt lättmockad då pelletsen faller igenom grepen medan gödslet stannar kvar. Åtgången efter att du lagt en bädd är minimal vilket ger en låg strökostnad. Ditt gödsel blir dessutom ett perfekt jordförbättringsmedel som inte behöver mellanlagras utan kan spridas direkt på åkrar.

HorsePrime – Halmströpellets är en naturlig produkt utan tillsatser, tillverkad av utvalda råvaror huvudsakligen bestående av halm från; vete, havre, raps och en liten inblandning av gräs. Denna blandning är utprovad för att ge ett så högkvalitativt strömedel som möjligt.

  • Dammfritt
  • Ekonomiskt
  • Hygieniskt
  • Bästa gödslet
  • Hög uppsugningsförmåga

Vikt/säck: 16 kg

Bästa ekonomi!

Börja alltid att anlägga en permanentbädd genom att fylla upp boxen med det antal säckar som du anser behövs. Hästen trampar sedan ”sönder” pelletsen och det blir en mjuk bädd i boxen. Du behöver sedan bara underhålla boxen varje vecka. De flesta klarar sig med 1 säck/vecka vilket ger en kostnad på 48 kr/vecka.

Halmströpellets från HorsePrime – för bästa ekonomi.
Ring och beställ idag!
Pallpris 2,99 kr/kg = 2870kr/pall (exkl moms) i samband med leverans av hösilage.

Priser Ex.moms: Hämtpris 16kg per säck = 53kr. Pallpris (60st säckar) 960kg= 2870kr
Priser Inkl.moms: Hämtpris 16kg per säck = 66kr. Pallpris (60st säckar) 960kg=3588kr
Större kvantitet än 2 pallar offereras separat.

Kutterspån

Kutterspån är ett bra altetnativ som strö i stallboxar. Spånet har en bra uppsugningsförmåga och håller stallboxen fräsch med en härlig doft.

Ring eller maila oss för aktuellt pris på HorsePrime kutterspån i bal.